FAQ Murano-lampor

Din Muranolampa skickas av DHL Express eller FedEx direkt från Italien, där den är tillverkad. När din Muranolampa är packad och inlämnad kommer du att via e-post eller sms få en tracking-länk där du kan följa lampans transport hela vägen.

Vi strävar alltid efter att leverera din Muranolampa så snart som möjligt, vanligtvis mellan 1 och 2 veckor efter beställning. Det beror också på om det är en lampa vi har i lager eller om den måste skräddarsys (det tar vanligtvis 7-10 dagar).

Vi använder DHL Express/FedEx, de hanterar din Muranolampa på ett varsamt sätt och med snabb leverans.

Våra Muranolampor är nyproducerade. Bågen är tillverkad av gamla originalbågar och glasen är nytillverkade av glashantverkare med 20 års erfarenhet. Dessa har även särskilt tillstånd att kalla sina glas Muranoglas då de är munblåsta i och runt Murano.

En Muranolampa kännetecknas av att den kommer från området runt staden Murano. Här finns en lång tradition av att skapa vacker glaskonst och lampor. Detta är ett hantverk som ofta gått i arv, där tekniker och hantverk går från generation till generation.

Muranolamporna skickas antingen direkt till kunden eller till vår adress, där de kan hämtas efter köp i vår webbshop.
Utvalda lampor finns även att se hos A Piece Lux i Malmö.

Läs mer här.

Ibland kan det vara svårt att se om en Muranolampa är lagom stor, vi hjälper dig gärna med att hitta rätt lampa med rätt storlek.
Skriv gärna dina frågor till: kontakt@cherryvintage.se
Eller ring tlf: +45 42 30 36 56

Vår partner anstränger sig för att packa Muranolamporna ordentligt. De är packade med frigolit och bubbelplast, i stora kartonger, så att lamporna har gott om plats, allt för att säkerställa att lampan kommer fram säkert.

De flesta av våra Muranoljuskronor kommer med ram i krom, men det finns också möjlighet att välja antingen matt eller glänsande guldfärg.
Priset för de guldfärgade ramarna är lite högre, priset sätts efter vilken lampa du väljer.
Läs mer här.

Skriv till oss kontakt@cherryvintage.se om dina önskemål, så hjälper vi dig gärna.