FAQ Murano-lampor

Din Murano-lampa skickas av DHL express direkt från Italien, där lampan är tillverkad. När din Murano-lampa är packad och inlämnad kommer du att mail eller via sms får en DHL-länk där du kan följa lampan hela vägen.

Vi strävar alltid efter att leverera din Murano-lampa så snart som möjligt. Mellan 1-2 veckor beror det på om det är en lampa vi har i lager eller att den måste skräddarsys (det tar vanligtvis 14 dagar).

Vi använder DHL Express, de hanterar din Murano-lampa på ett skonsamt sätt och med snabb leverans.

Våra Murano-lampor är främst sammansatta på ett sådant sätt att metallstrukturen är vintage. Och beroende på lampan kommer det att vara med vintageglas eller nygjordt glas från Murano av glashantverkare med 40 års erfarenhet. Dessa har också särskilt tillstånd att kalla sitt glas Murano-glas eftersom de munblåsas i och runt Murano.

En Murano-lampa kännetecknas av att den kommer från eller runt staden Murano. Här har de en lång tradition av att skapa vacker glaskonst och lampor. Detta är ofta ärvt hantverk, där tekniker och hantverk går från generation till generation.

Murano-lamporna skickas antingen direkt till kunden eller till vår adress, där de kan hämtas efter köp i vår webbshop.

Ibland kan det vara svårt att se om en Murano-lampa är för stor eller liten, vi hjälper dig gärna med att hitta rätt lampa med rätt storlek. Skriv gärna med frågor till: kontakt@cherryvintage.se
Eller ring tlf: +45 42 30 36 56

Vår partner gör ett stort försök att packa Murano-lamporna ordentligt. De är packade med flamingo och bubbelplast, i stora kartonger, så att lamporna har gott om plats, allt för att säkerställa att lampan kommer säkert.